Dansers met gevederde hoofdtooienOnze pre-Hispanische dansers en danseressen brengen u terug in de tijd van de indianen, de Maya piramides en de Azteka cultuur. Ze zijn professionele dansers en danseressen die al veel ervaring hebben als het om een bruiloft, bedrijfsfeest of privéfeest gaat. Bij ons vindt u getalenteerde pre-Hispanische dansers en danseressen (Inca, Maya, Azteken) voor korte of avondvullende optredens, voor festivals, parades en al uw andere speciale evenementen. Professionele artiesten in professionele kostuums!

Onze mogelijkheden:

Ontvangst met Maya-, Inca- of Azteka-indianen (dansers en danseressen)
Mexicaanse indianen met slangen of een papagaai, of een Maya-stamhoofd met zijn Mexicaanse naakthonden ©
Dieren zijn een vast onderdeel van het dagelijkse leven van de Mexicanen. Wij hebben een mooie act, samen met onze (huis)dieren zoals: slangen, papagaaien en Mexicaanse naakthonden.
Stel je voor: je komt aan op een feest en je hoort drums en fluitmuziek van inheemse stammen. Je komt dichterbij, en je ziet Maya, Inca of Azteka indianen die spelen op drums en fluit. Je loopt verder, en je ziet mysterieuze junglefiguren die ineens opduiken en net zo snel weer zijn vertrokken: Indianen met slangen en papagaaien, vuurspuwers en een imposant Maya-stamhoofd met zijn naakthonden.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor ontvangst, afscheid of voor het rondlopen tussen de mensen als ‘walking acts’!
Zie ook onze andere ontvangstacts op: mexicaanse-live-muziek.be

Maya tribal act
Dj en danseressen
Dj, geluid en licht, afgewisseld met live Mexicaanse dansintermezzo's. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Maya Dj
Opvallende Azteekse tribal act voor podium- of lopende optredens
Deze tribale act is uniek en de personages passen zich aan elke gebeurtenis aan. Geschikt voor dag- en nachtevenementen waarbij LED's en UV ervoor zorgen dat de dansers echt opvallen. Vooral geschikt voor thema-evenementen en festivals.
Wij zijn gevestigd in Nederland, maar ook wereldwijd beschikbaar.
Onze Tribal Loop-act belichaamt de geest van de legendarische oude bevolking van Centraal Mexico, met een passende moderne en futuristische draai.Verhelderend en verrassend interactief entertainment, dat mensen van alle leeftijden aanspreekt.
De Aztec Tribal Loop-act mag u absoluut niet missen. Ze zijn gekleed in prachtige rode en blauwe kostuums, compleet met uitgebreide, gevederde hoofdtooien. Een toevoeging aan deze opvallende Loop-act is een steltenloop, maar ook de mogelijkheid om gekleurde rooksignalen te gebruiken. De tribale act marcheert in verschillende formaties door evenementenruimten of over festivalterreinen en vult de hele ruimte met kleur. Ze werken met de ritmische geluiden van hun locatie en dansen met een reeks fascinerende rekwisieten en voeren een leuke vuurshow op.
Geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen. De Aztec Tribal Loop-act is geschikt voor overdag, maar komt ook tot leven als de zon ondergaat en de dansers de duisternis verlichten. Ze dragen UV-bodypaint, verlichten hun kostuums en gebruiken allerlei LED-rekwisieten.Ze moedigen de gasten aan om met hen te komen praten en ook dat biedt een fantastisch fotomoment. Als alternatief, en het best met UV- en LED-rekwisieten, kan de tribal-act worden geboekt om een ambient-podiumperformance te bieden die geweldig is, bijvoorbeeld als aanvulling op een Dj.

Aztek tribal act

Aztek tribal
Maya tribal act

Maya tribal act

Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Dansers met gevederde hoofdtooien Dansers met gevederde hoofdtooien

Dansers met gevederde hoofdtooien Dansers met gevederde hoofdtooien

Dansers met gevederde hoofdtooien Dansers met gevederde hoofdtooien

Dansers met gevederde hoofdtooien Mariachi muziek Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Dansers met gevederde hoofdtooien

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Dansers met gevederde hoofdtooien Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Dansers met gevederde hoofdtooien

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Dansers met gevederde hoofdtooien
Dansers met gevederde hoofdtooien

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Goudswaard Gouderak Goutum Graauw Graetheide Grafhorst Graft Gramsbergen Grashoek Grathem Grave Greffelkamp Greonterp 's Grevelduin Capelle Grevenbicht Griendtsveen Grijpskerk Grijpskerke Grijzegrubben Groede Groenekan Groeningen Groenlo Groenveld (Harenkarspel) Groenveld (Venlo) Groesbeek Groessen Groet Groetpolder Grolloo Groningen Gronsveld Groot-Abeele Groot Dochteren Groot Haasdal Groot-Ammers Groote Keeten Grootebroek Grootegast Grootschermer Grosthuizen Grouw Grubbenvorst Gulpen Guttecoven Haaften Haaksbergen Haakswold Haalderen Haamstede Haanwijk Haaren Haarle (Hellendoorn) Haarle (Tubbergen) Haarlem Haarlemmerliede

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.